Tyto výtahy slouží na přepravu jídla a surovin. Využívají se v provozech, kde se přepravuje malý náklad bez dopravy osob. Nejčastěji jsou to restaurace, bary, jídelny, sklady, lékárny, knihovny, laboratoře nebo také rodinné domy.
Pro potravinářský provoz a zdravotnictví je provedení interiéru kabin a povrchová úprava dveří v nerezi samozřejmostí.
Dveře k jídelním výtahům vyrábíme ve třech provedeních: ruční jednokřídlé, ruční dvoukřídlé a svisle posuvné bariéry.
Kapacita a nosnost
Kapacita a nosnost výtahu je navržena přesně podle vašich požadavků, podle potřeby počtu talířů na jednu jízdu. Standard je od 50kg do 300kg, ruční jednokřídlé, ruční dvoukřídlé nebo svisle posuvné bariéry.
Rychlost
Rychlost a zdvih výtahu jsou jen na vás. Máme za sebou realizace speciálních výtahů přes několik pater. Dle požadavků dodáváme výtahy s rychlostí od 0,25 m/s do 0,45 m/s.
Udržování teploty jídla
Naší specialitou jsou technické detaily, jako jsou vyhřívané police výtahu, díky tomu bude mít vaše jídlo ideální teplotu až do doby těsně před servírováním.
Důraz na hygienu
Klíčovou vlastností našich výtahů je 100% hygiena. Zabýváme se vhodným výběrem materiálu pro konkrétní provoz, aby výtah splňoval ty nejpřísnější hygienické normy a byl snadno čistitelný a servisovatelný. Používáme potravinářskou nerez 1.4301.
Unikátní řešení pro vaši restauraci
Každá restaurace je výjimečná, naše řešení výtahů se maximálně přizpůsobí všem vašim požadavkům. Navrhneme výtah dle dispozice, umístění stroje a rozvaděče.